Praktijk Deurne

Praktijk Deurne

De diëtisten van Gezond (W)eten werken op afspraak.
Er wordt geprobeerd om de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

Bel of mail en maak vandaag nog een afspraak!

kinderdietist deurne

 

SPREEKUUR

De diëtistenpraktijk Gezond (W)eten is vier dagen in de week geopend, op deze dagen is het mogelijk om langs te komen op het spreekuur. Op dinsdag is de praktijk ook ’s avonds geopend.

Elke woensdag is er in het Gezondheidsplein in Deurne een kinder- en jeugddiëtist aanwezig, dit is Nicole Beenders. Wil je meer informatie of  contact met haar opnemen? Kijk dan op de website https://nivita.nl/dietist-voor-kind-en-jeugd/. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-12030410 of mail naar info@nivita.nl . 

 

TIJDEN SPREEKUUR:

Maandag        9.00   –  13.00

Dinsdag          13.30  –  21.00

Donderdag     8.30   –  18.00

Vrijdag           8.30    –  13.00

GEZONDHEIDSPLEIN DEURNE

De praktijk is gevestigd in het Gezondheidsplein in Deurne. Dit is een multidisciplinair medisch centrum met tien disciplines, zoals huisartsen, fysiotherapie, logopedie én een diëtist. Sinds kort zit er ook een apotheek in het centrum. Doordat deze verschillende zorgverleners in hetzelfde gebouw gevestigd zijn is een nauwe samenwerking mogelijk. Dit verbetert niet alleen de kwaliteit van de zorg, het is voor de bezoeker ook heel handig!

De diëtistenpraktijk Gezond (W)eten is er echter niet alleen voor mensen die normaal gesproken naar het Gezondheidsplein gaan. Je hoeft niet per se ingeschreven te zijn bij huisarts die in Gezondheidsplein gevestigd is, en je hoeft niet perse onder behandeling te zijn van een fysiotherapeut uit het centrum.

Iedereen is welkom!

Dietist | Kinderdietist | Gezondheidsplein | Deurne | Liessel | Vlierden